Tyhle ranní „přesnídávky“ mě vrací do dětství. Mají velkou výhodu v tom, že jsou oproti klasice čerstvé, nepasterované, bez éček. Navíc přesně víte, co jste do nich dali. Žádné skryté ingredience a dochucovadla.

Já tenhle typ jídel na lžičku miluju. Čím hutnější kaše, tím lepší.

Snažím se připravovat jednoduché, rychlé snídaně, které zaberou minimum času a přitom tělu i duši dají výživově mnohem více než chleba se salámem.

Doba přípravy: 5 minut
Počet porcí: 2 porce
Obtížnost: velmi jednoduché

IGREDIENCE

  • 3 – 4 jablka
  • 1 lžička skořice
  • kousek zázvoru (asi jako bříško palce)
  • 5 datlí
  • 2 lžíce chia semínek
  • šťáva z půlky citronu
  • hrst sušené kustovnice (goji) /volitelně/
  • 3/4 hrnku vody

POSTUP

Veškeré ingredience společně mixujeme tak dlouho, dokud se neprohřejí.

Dobrou chuť! 🙂